Poliklinika Nola

Kozmetičke usluge

Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom ili egipatska depilacija metoda je uklanjanja dlačica iz korijena prirodnom smjesom koja se sastoji od tri šečera (glukoze, fruktoze i saharoze) te vode.

To je potpuno prirodna smjesa koja ne sadrži nikakve kemikalije, umjetne mirise ni umjetna bojila. Hipoalergena je i ne izaziva iritaciju kože. Na kožu se nanosi rukom u obrnutom smjeru od prirodnog smjera rasta dlačica. Smjesa se lijepi samo za dlačicu, a ne i za kožu, što tretman čini manje bolnim.

Posebno je pogodna za osjetljivu kožu lica, pazuha i prepona, kao i za osobe koje imaju osjetljivu kožu i one koji imaju problema sa venama i kapilarama. Prilikom depilacije šečernom pastom nježno se odstranjuju i odumrle stanice kože, zbog čega koža još dugo ostaje svilenkasta i glatka. Dlačice s vremenom postaju svjetlije i tanje.

Higijenski je na visokoj razini jer se jednom upotrebljena pasta nikad ponovno ne upotrebljava. Ne postoji mogućnost zaraza jer se šečer ponaša kao prirodni konzervans i ne dopušta razvoj bakterija.

SITE MAP/ČESTA PITANJA
2012. Poliklinika Nola, 10000 Zagreb/ Sva prava pridržana. ISSN 1333-9923