Poliklinika Nola

Kozmetičke usluge

Infuzija kisikom

 

INFUZIJA KISIKOM

Tretmani infuzije kisikom nedavno su postali vrlo popularni među zvijezdama Hollywooda. Ovaj tretman koristi najnoviju tehnologiju dermoinfuzije kisikom kako bi se postigao zdrav i svjež izgled kože lica i tijela. Tretmani kisikom u potpunosti su neinvazivni, a posebno su učinkoviti za tretiranje najčešćih problema kože kao što su suha i nadražena koža, proširene pore, hiperpigmentacije, bore i akne. Tretmani kisikom posebno blagotvorno i umirujuće djeluju nakon laserskih tretmana, mikrodermoabrazije, kemijskih pilinga. Tretman se može koristiti i samo za poboljšanje mikrocirkulacije i revitalizaciju kože. Nakon samo jednog tretmana koža postaje čvšća, pomlađena, blistava i svježa. Terapija kisikom u kombinaciji s kozmetikom na bazi nano-tehnologije olakšava isporuku antioksidansa i ostalih aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože, poboljšava obnovu stanica kože, djeluje antibakterijski i protuupalno, hidratizira i njeguje kožu iznutra te vraća zdrav sjaj. Kozmetika koja se koristi u tretmanima je bez parabena, pogodna je za sve tipove kože te sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije.

 

HYDRA EXTREME - tretmani hidratacije

Tretmani čistim kisikom i Hydra Extreme kozmetička linija pomoći će u očuvanju jednog od najvažnijih izvora ljepote i kvalitete kože – vode. Zahvaljujući nano česticama i kisiku aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Nakon tretmana koža je glatka, kompaktna i elastična.

AGE REPAIR – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom

Age repair formula u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja.

DEFENCE SYSTEM – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi

Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka nano-kozmetike i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, aloe vera, vitamini...) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

PERFECT SKIN – tretmani nečiste kože sklone aknama

Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci nano-kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.

ACTIVE LIGHT – tretmani kože sklone hiperpigmentacijama i mrljama

Sinergija kisika i aktivnih sastojaka nano-kozmetike smanjuju mrlje na koži koja postaje prozračana, svijetla i blistava. Tretmanom se postižu vidljivi i dugotrajni rezultati.

 

OXY NEEDLING

 

Oxy needling je nova vrsta tretmana koja kombinira istovremenu uporabu dermarolera i infuziju kisikom. Ova vrsta bezbolnog tretmana, stimulira produkciju faktora rasta koji potiču različite stanične mehanizme odgovorne za obnavljanje vezivnog tkiva. Ovim tretmanom omogučuje se dobra međustanična komunikacija i izmjena biokemijskih informacija što rezultira regeneracijom hijalurona u koži, potiče se regeneracija i bolja reorganizacija tip III kolagena i elastina. Uz uporabu dermarolera i kisika, u ovom tretmanu, prema potrebi koriste se i aktivni sastojci poput hijaluronske kiseline, glutationa, DMAE, čitavog niza vitamina i elemenata u tragovima, koji kroz milijune kanalića stvorenih dermarolerom, prodiru duboko u kožu. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnici, u sinergiji s kisikom, postižu se značajna poboljšanja u izgledu ožiljaka od akni, strija, smanjuju se simptomi fotooštećenja, tonus kože se pojačava i postepeno se vraća sjaj i ujednačenje tena.

 

SITE MAP/ČESTA PITANJA
2012. Poliklinika Nola, 10000 Zagreb/ Sva prava pridržana. ISSN 1333-9923