Poliklinika Nola

Profesionalni tretmani

Med Contour

                  

Zašto preoblikovati tijelo u Poliklinici Nola?

1. Profesionalno, educirano osoblje Poliklinike Nola, pod vodstvom doktorice Ivane Nola, pružiti će vam sve informacije, a tijekom tretmana uživat ćete uz osjećaj opuštajuće, tople masaže.

Postiže se smanjenje opsega tretiranog područja do 2,5 cm.

2. Med Contour - tretmani Med Contour uređajem koji slovi kao prava alternativa operativnoj liposukciji dvije godine zaredom, 2011. i 2012., u Las Vegasu na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine, "The Aesthetic Show", proglašen je najboljim neinvazivnim dostignućem na svijetu i prema godišnjem izvješću Udruženja američkih kirurga, najizvođeniji je nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u Americi 2013. godini, a dostupan je u našoj regiji. Ugodan je i siguran kada je riječ o oblikovanju tijela, uklanjanju celulita i zatezanju kože što je potvrdila najrigoroznija agencija za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA (Food and Drug Administration).

3. Osigurali smo vam besplatne konzultacije na Beauty & Care odjelu Poliklinike Nola, tijekom kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja vezana za vaše individualno stanje, preporučen broj tretmana, te plan tretiranja.

Dr. Ivana Nola: "Med Contour me je oduševio jer dovodi do izrazito uočljivog poboljšanja figure s konkretnim smanjivanjem opsega koji je mjerljiv u centimetrima već nakon prvog tretmana. Naša je zadaća u Poliklinici klijentima i pacijentima osigurati najbolje, stoga smo odlučili ponuditi im tretmane Med Contourom koji se provode u nekoliko seansi. Djeluju vrlo precizno na svim razinama masnog tkiva, uključujući i one najdublje dijelove. Ultrazvučnim efektom postiže se redukcija masnih stanica čiji se  sadržaj procesom metabolizma izlučuje iz tijela, a djelovanjem limfne drenaže taj proces se pospješuje, rezultira poboljšanjem tonusa kože, kao i poboljšanjem siluete tijela."

https://www.youtube.com/watch?v=T8QtaeBktpc

SITE MAP/ČESTA PITANJA
2012. Poliklinika Nola, 10000 Zagreb/ Sva prava pridržana. ISSN 1333-9923