Poliklinika Nola

Profesionalni tretmani

Med Visage

Med Visage  - ultmativni uređaj za nekirurški "Face lifting"

Ultrazvučni tretman za nekirurški lifting lica, vrata i dekoltea.

Prednosti Med Visage su osim trajnijih rezultata koji se postepeno razvijaju, odmah vidljivi rezultati, ugodni tretmani bez nuspojava s gradualnim zagrijavanjem tkiva.

Med Visage je uređaj koji kombinira ultrazvučnu tehnologiju s radio-frekvencijom za obavljanje anti-aging tretmana i borbu protiv opuštene kože lica, vrata i dekoltea. Ultrazvučno djelovanje omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Riječ je o ultrazvuku usmjerenog i složenog tako da optimizira doticaj s kožom pacijenta. Novi neinvazivni ultrazvučni sustav je potpuno siguran i učinkovit.

Tretman smanjuje uočljivost bora, opuštenost kože i daje sjaj koži lica, vrata i dekoltea. Ova revolucinarna tehnologija omogućuje tretman na cijelom licu: čelu, naborima oko nosa i ustiju, podočnjacima, kapcima, obrazima, te području ispod brade. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija. Djelovanje ultrazvuka potiče razvoj kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tokom vremena.

Med Visage tretmanom postižemo zatezanje i pomlađivanje kože, smanjenje bora te neinvazivno podizanje lica.

Med Visage tretman omogućuje pomlađivanje kože i poboljšava tonus kože lica, redefinirajući obrise. Osjećaj za klijenta je dubinska toplina koja traje i do nekoliko sati nakon tretmana, kao dokaz da se stimulacija nastavlja i nakon završetka samog tretmana.

Savjetujemo vam besplatne konzultacije na Beauty & Care odjelu Poliklinike Nola, tijekom kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja vezana uz vaše individualno stanje, preporučen broj tretmana, te plan tretiranja.

 

SITE MAP/ČESTA PITANJA
2012. Poliklinika Nola, 10000 Zagreb/ Sva prava pridržana. ISSN 1333-9923