Poliklinika Nola

Profesionalni tretmani

ZO Skin Health by Zein Obagi

Ossential Stimulator Peel tretman

     

ZO stimulirajući piling za instant blistavu kožu.

Nježan na koži, no dovoljno snažan da osigura vidljivu razliku, ZO Ossential Stimulator Peel je ultimativni tretman za oplemenjivanje svih tipova kože.

Piling je poznat i pod nazivom "Red Carpet" piling ili "Lunch time" piling budući da trenutno čini da koža izgleda zdravije i čišće te istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.

Tretman je idealan za osobe koje žele:

  • omekšati i pomladiti kožu oštećenu suncem
  • ublažiti fine linije i bore lica
  • stimulirati nastajanje kolagena
  • ublažiti pojavu pigmentiranih mrlja i hiperpigmentacija
  • povećati toleranciju kože

 

Taj piling od milja zovu i "Red Carpet pilingom" zbog velikog broja slavnih osoba koje prije Red Carpet događaja odlaze na ove tretmane jer si ne mogu priuštiti crvenilo kože lica ili čak ljuštenje kože koje uzrokuju jaki pilinzi.

Ossential je nježan prema koži, ali dovoljno jak da napravi vidljivu razliku u  postizanju mladenačkog i svježeg izgleda.

ZO Ossential Stimulator Peel je napravljen da eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica kako bi se poboljšao tonus kože, njena tekstura i postigao zdrav sjaj. Najveća prednost primjene ovog pilinga jest da nema potrebe za oporavkom kože zbog ljuštenja ili crvenila nakon tretmana, nakon tretmana ostaje samo blistava, zdrava koža.

Ovaj piling sadrži 3 različite kiseline koje eksfoliraju kožu i poboljšavaju izmjenu stanica; salicilnu, mliječnu kiselinu i citratnu kiselinu. Te su kiseline poznate kao AHA ili Alfa Hidroksilne kiseline - one odstranjuju mrtve stanice kože te vrše eksfolijaciju gornjih slojeva kože. Salicilna kiselina djeluje na masnoj koži, sklonoj aknama, dok citratna kiselina daje koži zdravi sjaj.

Koliko često raditi taj piling?

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana no za poboljšavanje tonusa kože, teksture i čistoće, klijentima preporučamo seriju od 4 tretmana unutar dva tjedna. Za optimalne rezultate mogu se kombinirati proizvodi iz fenomenalne ZO Skin Health linije. Piling se također može koristiti kao samostalni tretman.

 

Ossential Brightening tretman (tretman za posvjetljivanje kože)

Vraća koži svjetlinu, smanjuje pigmentaciju i diskoloraciju.

Ovaj tretman posvjetljivanja kože ostavlja sjajan, ravnomjerniji ton i teksturu kože, a citratna, salicilna i mliječna kiselina pojačavaju svjetlinu i jasnoću kože te smanjuju veličinu pora. Nakon hidratantnog čišćenja i blage eksfolijacije slijedi umirujuća vitaminska masaža lica. Za još jače posvjetljivanje nanosi se Ossential Skin Brightening Sheet Masque s arbutinom i zelenim čajem koja smanjuje proizvodnju viška pigmenata na koži i pruža bogatu hidrataciju.

Tretman završava nanošenjem učinkovitih ZO preparata s antioksidansima, koenzimima i zaštitom od sunca koji sprečavaju nastajanje melanina te stimuliraju rast zdravih stanica.

 

Ossential Ultra Hydratation tretman (hidratizirajući anti age tretman)

Ovaj elegantni tretman počinje nježnim hidratizirajućim čišćenjem i mikroeksfolijacijom kako bi se s kože odstranila površinska nečistoća. Ekstraktima duda, likoricije i planike, koji sadrže kojičnu i mliječnu kiselinu, koža se priprema za trostruko djelovanje procesa oblaganja kako bi se pojačala sjetlina i jasnoća, poboljšala tekstura kože, kao i izgled finih linija i bora. ZO Aloe Hydra gel s krastavcem i kamilicom primjenjuje se za hlađenje i umirivanje kože, nakon čega slijedi masaža lica kako bi se maksimalno umirilo i opustilo lice nakon tretmana.

Tretman završava nanošenjem preparata s DNA enzimima, hidratacijom i zaštitom od sunca obogaćenima prirodnim melaninom.

Koža je vidljivo čišća, čvršća, obogaćena i zaštićena.
 

 

Ossential Acne and Oil tretman (tretman za akne i masnu kožu)

Tretman smanjuje veličinu pora i upalne procese.

Čišćenjem se nježno uklanjaju nečistoće, nakon čega se na kožu aplicira mikro-scrub preparat koji uklanja ostatke nečistoće s površine kože kako bi je pripremio na proces eksfolijacije. Kombinacija AHA kiselina i salicilne kiseline pomaže pri regulaciji lučenja masnoća i sužava pore. Primjenom gela bez ulja sa specijalnom mješavinom hidratantnih faktora, masnih i amino kiselina, radi se umirujuća masaža. Ekskluzivna ZO Bio-sumporna maska koja zahvaljujući eukaliptusu i kaolinu djeluje antiseptički i detoksikacijski, pospješuje oporavak i minimalizira nastajanje upalnih procesa. Nakon tretmana koža je pročišćena, smirena i zdravijeg izgleda.

Tretman završava nanošenjem preparata s antioksidansima, DNA enzimima, hidratacijom i zaštitom od sunca obogaćenima prirodnim melaninom, cinkovim oskidom i titanovim dioksidom za umanjivanje ožiljaka od akni.

SITE MAP/ČESTA PITANJA
2012. Poliklinika Nola, 10000 Zagreb/ Sva prava pridržana. ISSN 1333-9923