Pravila privatnosti i zaštite osobnih podataka

Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka

Prihvaćanjem ove izjave svojom voljom dajete izričitu privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka koje ste unijeli putem obrasca na internet stranicama Poliklinike Nola. Podatke dajete u svrhu koja je izričito navedena na obrascima za kontakt i prijavu na internet sjedištu, konkretno za potrebe izvršavanja Vašeg zahtjeva o povratnom kontaktiranju te pružanju usluge.

Vašim će se osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Poliklinika Nola će pristup i priopćavanje osobnih podataka dozvoliti samo onim svojim zaposlenicima kojima su potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Korisnik ima pravo od Poliklinike Nola ishoditi promjenu ili brisanje osobnih podataka koji se na njega odnose, a Poliklinika Nola ima obvezu izmijeniti ili obrisati osobne podatke bez nepotrebnog odgađanja, osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje Korisnikovih zakonskih prava.

Zahtjev za brisanjem podataka dostavit će se mailom na adresu info@poliklinika-nola.hr.

Pravila privatnosti

Poliklinika Nola prati statističku posjećenost svojih stranica radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti istih, poboljšanja korisničkog iskustva, oglašavanje te radi kvalitetnijeg pružanja svojih usluga.

Kolačići (engl. cookies) omogućuju prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na Internet stranicama. Kolačić je mali paket podataka poslan sa poslužitelja na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Svrha kolačića je poboljšanje korisničkog iskustva prilikom upotrebe internet stranice. Kolačići na Internet stranicama Poliklinika Nola su anonimizirani, te se ne koriste s ciljem pristupa osobnim korisničkim podacima.

Korištenjem Internet stranica Poliklinika Nola bez promjene postavki kojima bi se uskratila suglasnost na pohranu kolačića na Vaše računalo, prihvaćate korištenje i pohranu kolačića na Vaše računalo. Ukoliko ne pristanete na pohranu kolačića, pohranjivanje istih na Vašem računalu bit će onemogućeno, a Vi ćete i dalje biti u mogućnosti pregledavati Internet stranicu.

Detaljnije informacije o načinu upravljanja kolačićima koje koristimo potražite na stranicama pretraživačkih trgovačkih društava.